Printti

Tässä muutamia printtimateriaaleja, joita olen tehnyt:

Tilaaja: Turku BioImaging. Turku BioImaging:lla on kaksi pääväriä, sininen ja musta. Ensimmäisessä kuvassa Turku BioImagingin uudet käyntikortit, jotka toteutettiin vuonna 2016. Kortit ovat mustat ja ne laminoitiin mattaefektin saamikseksi. Korttien sivut värjättiin sinisellä korostusvärillä. Lisäksi kortin nurjalle puolelle painettiin Turku BioImaging logo mustalla UV-lakalla.

Toisessa kuvassa on postikortin kokoinen mainos valokuvanäyttelyyn biologisista kuvista. Näitä postikortteja jaettiin kahviloihin, kirjastoihin ja kirjakauppoihin. Tämä osoittautui todella hyväksi mainostusväyläksi.

Kolmantena on konferenssiohjelma kansainväliseen Global BioImaging kokoukseen Bangaloressa, Intiassa. Tästä voit nähdä koko ohjelman.

 

Tilaaja: Key Ensemble.  Key Ensemble on puoliammattilaiskuoro Turusta ja kuuluu tällä hetkellä kaikkein kiinnostavimpiin suomalaisiin huippukuoroihin.

Kaksi ensimmäistä julistetta ovat kartanokonserttien sarjasta Varsinais-Suomessa. Taustan teema pysyy samanhenkisenä ja värimaailma muuttuu. Kukat o myös tehty seuraamaan samaa teemaa.

Kolmas juliste on Key Enseblen kevät konsertista keväällä 2016. Taustan kuva on muokattu valkuvasta muistuttamaan impressionistista maalausta tilaajan toiveiden mukaisesti. Julisteen lisäksi painettiin kaksi 2m levyistä banderollia, jotka oli ripustettu Turun keskustan silloille.