Printti

Printti

Printtimedia näkyy kaduilla, ravintoloissa ja muissa julkisissa paikoissa. Katse usein kiinnittyy niihin esimerkiksi bussia odottaessa. Printtimedian voin myös tuntea esimerkiksi käyntikorteissa erilaisina pintakäsittelyinä. Tämän vuosi printtimedia on edelleen hyvin ajankohtainen, vaikka suuri osa materiaaleista on nykyään sähköisessä muodossa.

Voin auttaa sinua erilaisten julisteiden, flyereiden, käyntikorttien, ynnä muun printtimedian ideoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä painotalojen kanssa. Voin myös auttaa väriprofiilien, kuvatiedostojen ja muiden usein unohdettujen, mutta tärkeiden yksityiskohtien kanssa.

Turku BioImaging – käyntikortit, flyerit, konferenssiohjelma

Turku BioImaging:lla on kaksi pääväriä, sininen ja musta. Ensimmäisessä kuvassa Turku BioImagingin uudet käyntikortit, jotka toteutettiin vuonna 2016. Kortit ovat mustat ja ne laminoitiin mattaefektin saamikseksi. Korttien sivut värjättiin sinisellä korostusvärillä. Lisäksi kortin nurjalle puolelle painettiin Turku BioImaging logo mustalla UV-lakalla.

Toisessa kuvassa on postikortin kokoinen mainos valokuvanäyttelyyn biologisista kuvista. Näitä postikortteja jaettiin kahviloihin, kirjastoihin ja kirjakauppoihin. Tämä osoittautui todella hyväksi mainostusväyläksi.

Kolmantena on konferenssiohjelma kansainväliseen Global BioImaging kokoukseen Bangaloressa, Intiassa. Tästä voit nähdä koko ohjelman.

Key Ensemble

Key Ensemble on puoliammattilaiskuoro Turusta ja kuuluu tällä hetkellä kaikkein kiinnostavimpiin suomalaisiin huippukuoroihin.

Kaksi ensimmäistä julistetta ovat kartanokonserttien sarjasta Varsinais-Suomessa. Taustan teema pysyy samanhenkisenä ja värimaailma muuttuu. Kukat o myös tehty seuraamaan samaa teemaa.

Kolmas juliste on Key Enseblen kevät konsertista keväällä 2016. Taustan kuva on muokattu valkuvasta muistuttamaan impressionistista maalausta tilaajan toiveiden mukaisesti. Julisteen lisäksi painettiin kaksi 2m levyistä banderollia, jotka oli ripustettu Turun keskustan silloille.

Follow Me